mobiele eenheid

“Mobiele Eenheid lokte het uit”

5 reacties op ““Mobiele Eenheid lokte het uit””

 1. Helaas volstrekt herkenbaar, Luuk. En het is nog erger: je ziet mensen in praatprogramma’s hun ‘recht’ opeisen, want ze liepen tenslotte alleen maar rond op die verboden demonstratie. En de politici aan tafel knikken mee en hebben het over aantasting van democratische rechten. Ik ben democraat in hart en nieren en vraag daarom aan mijn politici om handhaving van gezag. Zonder dat zijn de antidemocratische krachten niet in toom te houden, een bijl aan de wortel van de democratie. Recent voorbeeld: die Truus, die in volkomen hysterische staat met twee bossen bloemen de ME in de weg staat bij de niet toegestane coronademonstratie. De volgende dag wel een halve pagina in Trouw over het volstrekt onredelijke optreden van de ME. De dame in kwestie bleek jeugdpsycholoog te zijn en te werken voor probleemjeugd. Mijn hemel, arme probleemjeugd, ik begrijp ze ineens een stuk beter.

 2. -= GensNet =-

  We glijden af naar een diktatuur. Dàt hebben een heleboel mensen niet in de smiezen. Voorstanders van een democratie zullen dit ontkennen. De verworven macht wordt met man en macht krampachtig in stand gehouden (door politie (ME) en straks niet ondenkbaar het leger) en de overheid bedenkt steeds weer iets nieuws om ons in bedwang te houden. De overheid is nu stilletjes bezig om onze grondrechten in te perken met een “noodwet”: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/05/29/noodwet-rivm-kan-voor-coronabestrijding-tijdelijk-anonieme-zendmastdata-inzetten
  Natuurlijk geen rugbaarheid aan zoiets geven, want dan gaan de mensen steigeren. Eerst voor één jaar met verlenging van nog eens twee jaar. Wanneer stopt deze onzin eens?

 3. Heel erg herkenbaar, jammer dat veel mensen de ironie niet begrijpen. Al die mensen die toevallig rondliepen, helemaal niet in de gaten hebben dat de ME bekogeld werd en dan super verbaasd reageren als de ME reageert op al die stenen en scheldkoren. Als je rondloopt met de tekst: all cops are basterds en dan verbaast zijn dat er geweld wordt gebruikt.
  Met zijn allen op de dam protesteren voor de goede zaak, omdat je denkt dat de 1,5 meter afstand voor de rest van Nederland geldt. Luidkeels verkondigen wat je met de moeder van zwarte Piet gaat doen (niet veel goeds) en dan weer verbaasd zijn dat er niet goed op gereageerd wordt. Tja als het altijd aan de politie ligt, dan ligt het dus nooit aan de vreemdzame demonstranten.

 4. Cees Oosterom

  Ik was erbij. Johan Derksen was er ook, die sloeg die gasten in de pauze gewoon keihard op hun muil. Hij riep ze dingen toe als: ‘Beroep en leren’. Ik zeg nog Johan: ‘Dit heeft helemaal niks met Zwarte Piet te maken, denk om die zes ton per jaar man!’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top